In eerste instantie omdat het de dichtstbijzijnde buikansschool was. Gebleven vanwege de open, eerlijke, enthousiaste persoonlijkheid. Je bent niet bang voor een uitdaging en blijft ons ook aanmoedigen om steeds een schepje er bovenop te doen en een stapje verder te gaan. Ook blijf je jezelf en daarmee ook ons verder ontwikkelen. Daarbij is Angela nooit te beroerd om verder advies te geven.

Onze leerlingen zijn even divers als hun redenen om bij ons te dansen. In de lessen creëren we samen een prettige sfeer, hebben we een hoop lol, maar wordt er ook zeker hard gewerkt! Nieuwsgierig of het wat voor jou is? Neem gerust contact op voor een proefles!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.