Tribal Fusion Bellydance

In deze dansstijl komen het westen en het oosten samen, wat zich uit in een krachtige vorm van buikdans.
Strakke isolaties worden afgewisseld met vloeiende, zachte bewegingen.
El Yasmine combineert zowel westerse invloeden vanuit hiphop, modern of jazz als elementen uit traditionele dansen van over de hele wereld samen met Oriëntaalse buikdans tot een nieuwe vorm van expressie.
In de les gaat het met name om het aanleren van de verschillende dansstijlen en word je aangemoedigd tot het ontwikkelen van jouw eigen danstaal.

Bellydance Basics

We gaan aan de slag met de basis van de buikdans. Aan de hand van drills en eenvoudige combo’s maken we ons de technieken van het basisvocabulaire van buikdans eigen. Er zal veel aandacht zijn voor houding, techniek en bewustzijn van het eigen lichaam en de ruimte om je heen.
Deze lessen zijn zeer geschikt voor beginners, maar vormen ook een goede opfris- en onderhoudstraining voor danseressen die al wat verder zijn.

Burlesque Dancing Klassiek/Modern

Tijdens deze lessen dansen we in Burlesque stijl, waarbij de nadruk sterk ligt op presentatie, houding en expressie. Van zoet en onschuldig tot dramatisch, glamoureus en sensueel bij Burlesque Dancing Klassiek en wild en uitdagend bij Burlesque Dancing Modern; en  het hele spectrum van burlesque stijlen komt bij ons aan bod. Naast dat je op een leuke manier aan je conditie werkt en je op en top vrouw voelt, hebben we in deze lessen vooral enorm veel lol!
Deze lessen zijn geschikt voor alle niveaus.

 

Klik HIER voor meer informatie over onze lessen! Meer weten over de mogelijkheden m.b.t. workshops? Klik HIER.

Become a Patron!