Anderen begrijpen is kennis. Jezelf begrijpen is verlichting. Lao Tse

Dynamische Hatha Yoga

Hatha yoga is een vorm van yoga die bekend staat om zijn uitdaging en dynamiek. De houdingen zijn in de loop der eeuwen ontwikkeld om lichaam en geest gezond, sterk en flexibel te houden. Ook maken ze ons meer alert en ontvankelijk. Raimunda gebruikt deze vorm van yoga om je uit te nodigen om via je lichaam, het grofstoffelijke, ruimte te maken voor meer geestelijke ontspanning en meer lichaamsbewustzijn.

De lessen zijn thematisch van opzet met een wisselende focus op:

  • Chakra’s
  • Balans
  • Kracht
  • Levensvreugde
  • Ademhalingsoefeningen

Elke les zal worden afgesloten met een meditatie oefening.

Heb je graag individueel les? Die mogelijkheid is er! Neem voor meer informatie eerst contact op met Raimunda. In overleg wordt er gekeken naar jouw wensen en de doelen die je met behulp van yoga verlangt te halen.

Yoga is een proces waarbij je steeds beter jouw eigen grenzen leert kennen en respecteren.

 

Yoga Dance Flow

Ons lichaam verteld ons precies hoe het met ons gaat. Het reageert op wat ons bezighoudt; onze gedachten, emoties. We voelen dat terug in ons lichaam als stijfheid, verkramping, pijn of juist als souplesse, veerkrachtigheid en ontspanning.

Met een combinatie van flow yoga en oriëntaalse danstechnieken gaan we werken aan flexibiliteit, uithoudingsvermogen en kracht. We leren ons lichaam kennen en inzetten als instrument. In de les zullen combinaties van verschillende asanas en dansbewegingen aanbod komen.

Ontdek zelf de voordelen van yoga en geef je op voor een proefles!

Meer info over lestijden en prijzen vind je hier.