El Yasmine; Sisterhood of Dance, Yoga and Inspired Living bestaat uit Raimunda Carrilho en Angela Boeijen. Gedreven door verschillende passies sloten zij hun handen in één. Deze verbintenis brengt hen door het hele land en buitenland waar zij hun kennis delen en zich laten inspireren door andere sisters.

El Yasmine, Raimunda, tribal fusion bellydance, yoga, Caravana Hafla, Nijmegen
Luuk van der Knaap Photography – http://www.luukvanderknaap.nl

“Ik mag elke dag me bezighouden met mezelf beter leren kennen en daarmee de wereld om me heen. Yoga helpt me bij het beantwoorden van levensvragen. Waardoor ik me als performer en docent steeds meer durf te laten zien. Expressie van het zelf is belangrijk voor me. Het vergroot de innerlijke balans, vitaliteit en levenslust!”

 

 

 

 

 

 

 

El Yasmine, tribal fusion bellydance, Nijmegen
Luuk van der Knaap Photography – http://www.luukvanderknaap.nl

“Ik ben lang zoekende geweest, maar heb nooit echt mijn draai kunnen vinden in dans, al wilde ik wel heel graag dansen! Tot ik eind 2008 een proefles buikdans deed. Het was liefde op het eerste gezicht! Vanaf daar is het in een stroomversnelling geraakt en ben ik allerlei stromingen en facetten van deze prachtige dansvorm gaan bestuderen, van de roots tot aan de huidige fusionstijlen. In mijn eigen lesprogramma probeer ik mijn achtergrond als psychologe te gebruiken om met behulp van dans beter in je lijf en dichter bij jezelf te komen.”

Become a Patron!