Kookworkshops

Benieuwd hoe je zelf een heerlijke veganistische maaltijd op tafel zet? Smaakvol en met spannende kruidencombinaties? Geef je dan op voor een kookworkshop!

Agenda

1 September 13:00u-16:00u

Sambal maken
Leer je eigen sambal maken! Voor deze workshop neem je 200-500 gram van je eigen favoriete pepers mee. We gaan aan de slag met recepten voor sambal uit verschillende landen. Zoals een frisse pika van de ABC- eilanden. Een pikante chutney uit Trinidad en een heerlijke tomatensambal gebaseerd op creools Javaanse kruidencombinaties. In de workshop leer je hoe dat je de sambals zolang mogelijk kunt bewaren. De recepten krijg je aan het eind van de workshop mee naar huis. Neem je eigen schort mee!

Duur: 3 uur
Prijs: €35,- p.p. incl. koffie/ thee en lekkers
Inschrijven

22 September 13:00u-16:00u

We Love Tempeh!
we love tempehIn deze workshop je leer op drie verschillende manieren tempeh te bereiden op zeer smaakvolle en originele wijze. Je gaat direct aan de slag met het combineren van verschillende ingrediënten en bereidingstechnieken. Na afloop proeven we al dit lekkers en krijg je de recepten mee naar huis. Neem je eigen schort mee!

Duur: 3 uur
Prijs: €35,- p.p. incl. koffie/ thee en lekkers
Inschrijven

 

6 oktober 13:00u-16:00u

Workshop Veganistisch Koken
Zelf leren hoe je een volwaardige veganistische maaltijd op tafel zet met uitsluitend plantaardige ingrediënten? Na een stukje theorie ga je, aan de hand van een recept, aan de slag. Je leert hoe je gebruik kunt maken van kruiden en specerijen. Niet alleen voor de smaak, maar ook voor de medicinale voordelen. Aan het eind van de workshop krijg je drie recepten mee naar huis om zelf verder te experimenteren. Neem je eigen schort mee!

Duur: 4 uur
Prijs: €47,50 p.p. incl. kookingrediënten, koffie/ thee en lekkers
Inschrijven