Caravana Hafla ‘The Big Balkan Bash’

El Yasmine presenteert:

 Caravana Hafla; Big Balkan Bash

‘Caravana Hafla’, is een fusion bellydance event waarbij oost en west elkaar ontmoeten op het podium en op de dansvloer. Op zaterdag 24 juni wordt de Paraplufabriek aan de Van Oldenbarneveltstraat 63A in Nijmegen omgetoverd tot een heuse Oosterse bazaar. Waar u kunt proeven, ondergaan en beleven. Vanaf 20:30u zal er een wervelende dansshow plaats vinden waarbij artiesten uit het binnen- en buitenland  klassiek oriëntaalse dans op geheel eigenwijze zullen combineren met westerse dansstijlen als modern ballet, vaudeville en burlesque.  Laat u verrassen door de verschillende eigentijdse creatieve  interpretaties en waag na de show zelf een shimmy op de  dansvloer op de  beats van dj Dionysus.

Bazaar

Bij binnenkomst waant u zich meteen op een gezellige Oosterse markt waar u zich bij verschillende kraampjes te goed kunt doen aan handgemaakte lokale producten. U kunt uw hand laten lezen of een mooie hennatattoo laten zetten. Voor een lekker hapje wandelt u even langs de keuken van El Yasmine. De bazaar is vrij toegankelijk.

Feest

Na de show hoeft u nog lang niet naar huis, want het is tijd voor de Big Balkan Bash! Dj Dionysius haalt het Oosten dichterbij en laat uw heupen swingen met opzwepende gipsy ritmes en aanstekelijke melodieën.

Kom ervaren, kom genieten en feest met ons mee!

Line up:
Annelies
Maya Acid Performance Troupe
Jolijn
The Amano Project
Alskaer
Miu Lunatique
Moiren
Dragitsa
Senta & Co
Student Performances
El Yasmine
… & more!
Bazaar:
Delícia
Tinkering
Fantasy Fournituren
Chris de Geus
Rokanai
… & more!

Praktische informatie

Deuren open: 20:00u

Show: 20:30u

Entree: €7,50 vvk, €10,00 aan de deur

Bestel hier uw kaartje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.